Interview gastheren

Indrukwekkend! Dat is het gevoel bij binnenkomst van B&B Den Binnentuin van John en Sander.
Tijdens de aankoop van de langgevelboerderij aan de Koolwijksestraat 14 in het pittoreske Koolwijk, was al snel duidelijk dat de grote boerderij geschikt was om een Bed & Breakfast te realiseren. Onlangs kregen deze plannen uitvoering en is er met het technisch inzicht van John en de kwaliteiten van Sander als binnenhuisadviseur een prachtige, luxe en toch huiselijke B&B ontstaan.

“Wij denken vooral in sfeer, kwaliteit, comfort en privacy voor onze gasten. De geheel omsloten binnentuin is uniek. Gasten kunnen hier in alle luxe vertoeven voor een weekend, een minivakantie, huwelijksovernachting of bijvoorbeeld zakelijke verblijf ” aldus Sander. John; “Daarnaast leveren we graag maatwerk, zoals het in overleg toestaan van huisdieren , mogelijkheid voor het gebruik van de wasmachine en droger (prettig voor bijvoorbeeld mountainbikers). In overleg is veel mogelijk”.
Sander; “De locatie ligt vlakbij natuurgebied Herperduin in een toeristische omgeving, waar veel recreatieve ondernemers en goede restaurants zijn gevestigd. De winkelsteden Nijmegen, Eindhoven en Den Bosch zijn snel bereikbaar en ook de vestingstadjes Ravenstein en Grave zijn zeker een bezoek waard. John en Sander; “Een persoonlijke benadering en een hoog serviceniveau, dat is wat wij onze gasten willen bieden”.

De totaalbeleving van een mooie omgeving in een luxe accommodatie met een privé binnentuin én de gastvrije ontvangst met koffie, thee en een verrassende lekkernij, maken een verblijf in deze B&B zeer de moeite waard!