Gastenverblijf

De grote poort in de tuinmuur aan de voorzijde van onze Brabantse langgevelboerderij uit 1851 geeft u toegang tot uw privé binnentuin tijdens uw verblijf. Deze grote geheel omsloten tuin geeft u de gelegenheid om heerlijk te ontspannen op de aanwezige ligbedden of te tafelen op het terras. ’s Avonds is de tuin sfeervol verlicht zodat u ook dan buiten kan verblijven. U kunt uw auto parkeren direct voor de ingang op privé terrein en uw motor of fiets kan binnen de tuinmuren veilig worden geparkeerd. Voor elektrische fietsen bieden wij u twee oplaadpunten in de tuin.

De deur tot het gastenverblijf bevind zich in de binnentuin en geeft toegang tot de entree, slaapkamer en badkamer. In de entree heeft u de mogelijkheid uw jas en tassen te plaatsen en vind u informatiebrochures, verschillende soorten tijdschriften en gezelschapsspelletjes. Ook staan er verschillende boeken voor u klaar. Heeft u het boek nog niet geheel uitgelezen tijdens uw verblijf? Ruil het dan gerust met een door u meegebracht boek en lees het spannend plot thuis verder. Tijdens uw verblijf is er gratis koffie en thee beschikbaar op uw kamer. Desgewenst kunt u gebruikmaken van de wasmachine en wasdroger.

De sfeervolle slaapkamer is voorzien van een heerlijk tweepersoons elektrisch verstelbaar boxspring bed en bied u hedendaags comfort met o.a. flatscreen tv en audio set. In de slaapkamer staat een tafel met twee comfortabele fauteuils. Vanuit deze stoelen heeft u een landelijk uitzicht over de weilanden achter ons huis. Op minder warme en zonnige dagen serveren wij u het ontbijt op de kamer.

Uw badkamer is voorzien van alle luxe en comfort. Een grote wastafel met twee kranen, Duo ligbad met Whisper airpoolsysteem wat u verwent met een heerlijke bruisbelevenis en massagefunctie en een ruime inloopdouche met regendouche en verstelbare wanddouches onder een sterrenhemel. Luxe verzorgingsproducten en bad textiel zijn aanwezig en completeren het echte gevoel van relaxen op niveau.

Alle ruimtes zijn voorzien van vloerverwarming en gratis Wifi ontvangst.

Onze boerderij

Dit is onze boerderij. Een landelijk woonhuis met een moderne binnenkant, waarbij u van alle gemakken bent voorzien.

De badkamer

Onze badkamer is voorzien van een luxe bubbelbad. hier kunt u heerlijk in ontspannen na een dagje fietsen of wandelen.

Den binnentuin

Hier vindt u absolute privacy.

Bloemen

Onze tuin is voorzien van kleurrijke bloemen.

De slaapkamer

Op de verstelbare boxspring kunt u lekker slapen, lezen, of een filmpje kijken.

Het terras

Op uw prive terras kunt u genieten van de buitenlucht.